Tel
nl | en | de | es

Overnachten bij Golden Tulip Alkmaar

Golden Tulip Hotel Alkmaar beschikt over 77 stijlvolle en ruime kamers. De klassieke uitstraling van het hotel, vindt u ook terug in de hotelkamers.

Kamerfaciliteiten

De hotelkamers in Alkmaar zijn voorzien van alle gemakken. Telefoon, schrijftafel, flatscreen televisie, draadloos internet, kluisje en een badkamer met föhn behoren tot de standaard uitrusting. Het hotel heeft tevens een aantal superior kamers; deze extra ruime kamers hebben een sofa, een minibar, een espressomachine en een strijkunit. Golden Tulip Alkmaar is een geheel rookvrij hotel.

Kamerprijzen

Golden Tulip Hotel Alkmaar hanteert verschillende prijzen voor de kamers. De prijs is afhankelijk van week of weekend, vakanties, etc. Ook bieden wij u diverse arrangementen aan. Voor de beste prijs kunt u de beschikbaarheid raadplegen in de reserveringsmodule op de website. Indien u een datum invoert, krijgt u een lijst met alle beschikbare prijzen en arrangementen die gelden en kunt u ook gelijk reserveren. Natuurlijk kunt u ook per telefoon reserveren via 072-5401414

Let op: voor boekingen vanaf januari 2019 zijn we wettelijk verplicht toeristenbelasting te rekenen á € 2,35 p.p.p.d. voor personen van 18 jaar en ouder.